4Pro4Pro
eshop
4Pro

Απαγωγέας καπναερίων ICAF

Ο φορητός απαγωγέας καπναερίων ICAF του Ιταλικού οίκου AERSERVICE, χάρη στη μεγάλη επιφάνεια φίλτρου και τα κατασκευαστικά του χαρακτηριστικά, είναι η επαγγελματική και  ιδανική λύση για την επιτόπια απαγωγή και φιλτράρισμα των καπναερίων συγκόλλησης και ευκαιριακά την απορρόφηση ρύπων από πλάσματα κοπής με χαμηλή και μέτριας συγκέντρωσης ρυπογόνων ουσιών, όπως αέρια, ατμούς χωρίς έλαια και μυρωδιές που παράγονται από διάφορες εφαρμογές στις βιομηχανίες και στα εργοστάσια χημικών.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μοναδικά στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή από ηλεκτροστατικά βαμμένο ενισχυμένο πλαϊνό έλασμα, το οποίο χρησιμοποιείται και στο να συγκρατεί τα εσωτερικά φίλτρα.
Δέχεται αγωγό απορρόφησης διαμέτρου Φ 125/160 & 200 ανάλογα με το μοντέλο και την εφαρμογή. Με πολλαπλών σταδίων υψηλής απόδοσης φίλτρο και τοποθετημένο στις 4 πλευρές , είναι σχεδιασμένο για εφαρμογές με μεγάλα φορτία και ανάγκες απορρόφησης σε βαριές βιομηχανίες. Το φίλτρο είναι υψηλής απόδοσης και έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Η βαρέου τύπου μονάδα απορρόφησης έχει σχεδιαστεί για να έχει υψηλά επίπεδα απόδοσης με παράλληλα χαμηλή ανάγκη σε κατανάλωση ενέργειας. Άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα φαίνεται στον περιβάλλον χώρο, που ενώ άλλα φίλτρα απορροφούν τοπικά τις ρυπογόνες ουσίες στο σημείο απορρόφησης, το ICAF φιλτράρει γενικά τον αέρα στον χώρο, με αποτέλεσμα μια καλύτερη και καθαρότερη ατμόσφαιρα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στο παρακάτω link:

http://www.4pro.com.gr/wp-content/uploads/Flyer_Equipment_Welding_EN-1.pdf