Νέα

Δελτίο τύπου – Συμμετοχή της 4 Pro στο ISSM 2013 της Fronius στην Αυστρία

Η εταιρία 4 Pro, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Fronius στην Ελλάδα, συμμετείχε στο International Sales & Strategy Meeting 2013 (Fronius ISSM 2013), το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 10/06/2013 στο Sattledt της Αυστρίας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της κατασκευάστριας εταιρίας.

Εκεί παρουσιάστηκαν νέα προϊόντα που θα τα δει το κοινό για πρώτη φορά στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση συστημάτων συγκόλλησης στο ESSEN της Γερμανίας τον προσεχή Σεπτέμβριο . Επίσης, παρουσιάστηκε η στρατηγική προώθησης και πωλήσεων που θα ακολουθήσει η Fronius για το έτος 2013.
Το προσωπικό της 4 Pro μετά το ISSM, στα πλαίσια πάντα της συνεχούς εκπαίδευσης του σε νέες τεχνολογίες , παρακολούθησε ειδική 4ήμερη εκπαίδευση, στα νέας γενιάς ψηφιακά παλμικά συστήματα TPSi όπως επίσης και στα νέα αναβαθμισμένα Virtual Welding συστήματα της Fronius για συγκόλληση MIG/MAG & ηλεκτροδίου.
Τα συστήματα εικονικής συγκόλλησης χρησιμοποιούνται ήδη σε όλο τον κόσμο για την εκπαίδευση συγκολλητών και είναι μοναδικά γιατί προσφέρουν υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία μέσα σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας.
Η εταιρία 4 Pro είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα με πιστοποιημένους τεχνικούς από τη Fronius, γεγονός που της επιτρέπει να διαθέτει τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία σε όλα τα συστήματά της και να παρέχει στον Ελλαδικό χώρο, υπηρεσίες πιστοποιημένου service και βαθμονόμησης των συστημάτων της, χρησιμοποιώντας συστήματα calibration από την Fronius.