Νέα

Συμμετοχή της 4 PRO στο ISSM 2018 της Fronius στην Αυστρία

Η εταιρία 4 Pro, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Fronius στην Ελλάδα, συμμετείχε στο International Sales & Strategy Meeting 2018 (Fronius ISSM 2018), το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου του 2018.
Παρόντες ήταν πάνω από 200 άτομα από όλον τον κόσμο. Η Fronius έχει παρουσία σε όλον τον πλανήτη , με 28 θυγατρικές και πάνω από 60 αντιπροσώπους. H Ελληνική συμμετοχή εκπροσωπήθηκε από τον κο Ιωάννη Εμμανουηλίδη Διευθύνων της 4 PRO.
Στο ISSM του 2018 έγινε η παρουσίαση στα νέας σειράς συστημάτων TransTig 190 και MagicWave 190 και των TransTig 230 i και MagicWave 230 i, τα οποία έρχονται να πάρουν την σκυτάλη από τα Best Seller συστήματα TIG του οίκου. Επίσης έγινε παρουσίαση του συστήματος High Performance ARCTIG για συγκολλήσεις χωρίς προετοιμασία στα μέταλλα βάσης, στις νέες κεφαλές ηλεκτροπονταρίσματος DeltaCon και στην δυναμική που προσφέρει η νέα πλατφόρμα WeldCube στους χρήστες της. Φυσικά όπως πάντα παρουσιάστηκε και η στρατηγική προώθησης και πωλήσεων που θα ακολουθήσει η Fronius το έτος 2018.
Ο κος Εμμανουηλίδης μετά την πρώτη ημέρα και την ολοκλήρωση του ISSM, στα πλαίσια πάντα της συνεχούς εκπαίδευσης του σε νέες τεχνολογίες , παρακολούθησε την ειδική 2ήμερη εκπαίδευση, στα νέας γενιάς ψηφιακά παλμικά συστήματα TIG του οίκου που θα είναι διαθέσιμα για το κοινό από αρχές Απριλίου.
Η εταιρία 4 Pro είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα με πιστοποιημένους τεχνικούς από τη Fronius, γεγονός που της επιτρέπει να διαθέτει τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία σε όλα τα συστήματά της και να παρέχει στον Ελλαδικό χώρο, υπηρεσίες πιστοποιημένου service και βαθμονόμησης των συστημάτων της, χρησιμοποιώντας συστήματα calibration από την Fronius.
Επίσης είναι η μόνη εταιρία σε παγκόσμιο επίπεδο, που ελέγχει και βαθμονομεί τις τσιμπίδες ηλεκτροσυγκόλλησης με αυτόματα ψηφιακά συστήματα, και παρέχει πιστοποιητικά ελέγχου και βαθμονόμησης στους πελάτες της, κάτι που διασφαλίζει την ποιότητα των παρεχόμενων τεχνικών υπηρεσιών προς αυτούς.
Τέλος, η εταιρία έχει την δυνατότητα να παρέχει live demonstrations σε όλα τα ψηφιακά συστήματα συγκόλλησης της Fronius, όπως επίσης και στα περισσότερα ρομποτικά που διαθέτει ο οίκος, στο κέντρο ρομποτικής συγκόλλησης της 4 PRO.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.4pro.com.gr ή στο www.facebook.com/4proltd.