Νέα

Δελτίο τύπου ( Η 4Pro αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Stanley Hydraulic Tools)

Δελτίο Τύπου

Η 4Pro, ήδη αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των γνωστών συστημάτων συγκόλλησης Fronius Αυστρίας και των υποβρύχιων εργαλείων κοπής και συγκόλλησης Broco Inc. Αμερικής, ανακοινώνει την νέα αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα και την Κύπρο του οίκου Stanley Hydraulic Tools Αμερικής.

Η Stanley Hydraulic είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υδραυλικών εργαλείων χειρός παγκοσμίως και παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των υδραυλικών συστημάτων. Έχει στην γκάμα του πάνω από 130 υδραυλικά εργαλεία χειρός και πάνω από 30 εργαλεία πρόσκρουσής και ενσφήνωσης. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μόνη εταιρία κατασκευής πλήρης γκάμας υποβρύχιων υδραυλικών εργαλείων στον κόσμο, τα οποία είναι πιστοποιημένα για όλες τις συνθήκες εργασίας και για πολύ μεγάλα βάθη κατάδυσης.

Η 4 Pro πάντα με συνέπεια και πάντα με βάση την άψογη τεχνική υποστήριξη που παρέχει στα προϊόντα που αντιπροσωπεύει, βάζει τα σωστά θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη της Stanley Hydraulic Tools στην Ελλάδα και στην Κύπρο.