Νέα

Δελτίο Τύπου (Συμμετοχή της 4 Pro στο ISSM 2012 της Fronius στην Αυστρία)

Η εταιρία 4 Pro, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Fronius στην Ελλάδα, συμμετείχε στο International Sales & Strategy Meeting 2012 (Fronius ISSM 2012), το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 09/05/2012 στο Sattledt της Αυστρίας στις υπερσύγχρονες νέες εγκαταστάσεις της κατασκευάστριας εταιρίας.

Εκεί παρουσιάστηκαν νέα προϊόντα που θα βγουν στην παραγωγή σε λίγους μήνες, όπως και μοναδικά ψηφιακά συστήματα που θα διευκολύνουν ακόμα πιο πολύ την ζωή των συγκολλητών και θα παρουσιαστούν στις διεθνείς εκθέσεις το 2013. Επίσης παρουσιάστηκε η στρατηγική προώθησης και πωλήσεων που θα ακολουθήσει η Fronius για το έτος 2013.
Το προσωπικό της 4 Pro, στα πλαίσια πάντα της συνεχούς εκπαίδευσης του, παρακολούθησε ειδική εκπαίδευση στα αναβαθμισμένα Virtual Welding συστήματα της Fronius. Τα συστήματα αυτά χρησιμοποιούνται ήδη σε όλο τον κόσμο για την εκπαίδευση συγκολλητών και είναι μοναδικά γιατί προσφέρουν υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία μέσα σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας.
Το τεχνικό προσωπικό της 4 Pro είναι το μόνο στην Ελλάδα με πιστοποιημένη πλήρη εκπαίδευση από τη Fronius, γεγονός που του επιτρέπει να διαθέτει τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία σε όλα τα συστήματά της και να παρέχει το μόνο πιστοποιημένο service συστημάτων Fronius στον Ελλαδικό χώρο.