Νέα

ΕΝ 1090-2. Πακέτο πιστοποιημένων παραμέτρων συγκόλλησης από την Fronius

Γράφει ο

Εμμανουηλίδης Ιωάννης

ΕΝ 1090-2. Πακέτο πιστοποιημένων παραμέτρων συγκόλλησης από την Fronius

Όλες οι εταιρίες που κατασκευάζουν μεταλλικές κατασκευές με δομικά στοιχεία πρέπει ως το 2014 να είναι πιστοποιημένες κατά EN 1090-2. H Fronius προνοώντας όπως πάντα, προχώρησε ένα βήμα μπροστά και ανάπτυξε ένα πακέτο για την σειρά των επαγγελματικών μηχανών TransSteel. Αυτό το πακέτο διευκολύνει την ζωή των πελατών της, αφού δεν χρειάζεται πλέον να καταναλώσουν χρόνο και χρήμα για να δημιουργήσουν τις προδιαγραφές διαδικασίας συγκόλλησης (WPS ? Welding Procedure Specification) που απαιτεί η πιστοποίηση. H Fronius με τον νέο αυτό πίνακα που δίνει στους πελάτες της, παρέχει άμεση πρόσβαση στις πιο σημαντικές παραμέτρους συγκόλλησης.

Ο νέος αυτός πίνακας περιέχει 22 από τις πιο διαδεδομένες παραμέτρους συγκόλλησης που χρησιμοποιούνται στην βιομηχανία των μεταλλικών κατασκευών. Οι πιστοποιημένοι αυτοί παράμετροι είναι ευδιάκριτοι και συμμορφώνονται πλήρως με τα πρότυπα EN 1090-2 EXC 1 & 2. Αυτοί οι παράμετροι είναι ελεγμένοι από την Fronius και έχουν ως αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα των ραφών της συγκόλλησης.

Ο βολικός αυτός πίνακας είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την καθημερινή εργασία των συγκολλητών και είναι επενδεδυμένος για να έχει προστασία από υγρασία και βρωμιά. Παρέχεται με κάθε αγορά συστήματος TransSteel της Fronius.