Νέα

Συμμετοχή της 4 Pro στο ISSM 2015 της Fronius στην Αυστρία

Η εταιρία 4 Pro, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Fronius στην Ελλάδα, συμμετείχε στο International Sales & Strategy Meeting 2015 (Fronius ISSM 2015), το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 20/04/2015 στο Sattledt της Αυστρίας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της κατασκευάστριας εταιρίας.

Παρόντες ήταν πάνω από 300 άτομα από 50 διαφορετικές χώρες και όλοι πανέτοιμοι για την παρουσίαση των νέων προϊόντων του οίκου, των νέων λογισμικών συγκόλλησης και των ειδικών εκπαιδεύσεων σε τεχνολογίες ρομποτικής εικονικής συγκόλλησης . Παράλληλα με όλα αυτά, παρουσιάστηκε και η στρατηγική προώθησης και πωλήσεων που θα ακολουθήσει η Fronius για το έτος 2015. H Ελληνική συμμετοχή εκπροσωπήθηκε από τον κο Ιωάννη Εμμανουηλίδη Διευθύνων της 4Pro.

Ο κος Εμμανουηλίδης μετά την πρώτη ημέρα και την ολοκλήρωση του ISSM, στα πλαίσια πάντα της συνεχούς εκπαίδευσης του σε νέες τεχνολογίες , παρακολούθησε ειδική 2ήμερη εκπαίδευση, στα νέας γενιάς ψηφιακά παλμικά συστήματα TPS 600i , στα νέα Orbital cladding Systems, όπως επίσης και στο νέο Robot Virtual Welding σύστημα της Fronius.

Τα συστήματα εικονικής συγκόλλησης της Fronius, χρησιμοποιούνται ήδη σε όλο τον κόσμο για την εκπαίδευση συγκολλητών και είναι μοναδικά γιατί προσφέρουν υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία μέσα σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας. Τώρα πλέον, υπάρχει και η δυνατότητα ρομποτικής προσομοίωσης της συγκόλλησης.

Η εταιρία 4 Pro είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα με πιστοποιημένους τεχνικούς από τη Fronius, γεγονός που της επιτρέπει να διαθέτει τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία σε όλα τα συστήματά της και να παρέχει στον Ελλαδικό χώρο, υπηρεσίες πιστοποιημένου service και βαθμονόμησης των συστημάτων της, χρησιμοποιώντας συστήματα calibration από την Fronius.

Επίσης έχει την δυνατότητα να παρέχει live demonstrations σε όλα τα ψηφιακά συστήματα συγκόλλησης της Fronius, όπως επίσης και στα περισσότερα ρομποτικά, στο κέντρο ρομποτικής συγκόλλησης που διαθέτει.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.4pro.com.gr ή στο www.facebook.com/4proltd.