Νέα

FRONIUS TransSteel και TPS/i – Κάλυψη σε όλες τις Ναυπηγικές και Παράκτιες εφαρμογές συγκόλλησης

Από τα πιο δύσκολα περιβάλλοντα εργασίας είναι αυτά της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και της βαριάς βιομηχανίας παράκτιων κατασκευών. Οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες και οι απαιτήσεις για ποιότητα, χρόνους παράδοσης και αξιοπιστία πολύ μεγαλύτερες. Ο χρόνος είναι πραγματικά χρήμα και οι αστοχίες δεν είναι απλά καθυστέρηση και χάσιμο χρήματος αλλά μπορούν να δημιουργήσουν μια σειρά αλυσιδωτών προβλημάτων σε όσους εμπλέκονται στην μετέπειτα κατασκευή. Άρα η αξιοπιστία είναι το Νο. 1 κριτήριο στην αγορά του ιδανικού συστήματος συγκόλλησης. Και εδώ έρχεται το όνομα της FRONIUS. O μεγαλύτερος κατασκευαστής συγκολλητικών συστημάτων στην Ευρώπη, ο οποίος δεν προσφέρει μόνο την γκάμα των χειροκίνητων συστημάτων συγκόλλησης αλλά αναπτύσσει και κατασκευάζει στο δικό του τμήμα αυτοματισμού, ρομποτικές λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και εφαρμογές συγκόλλησης.
Ο οίκος κατασκευάζει 2 σειρές συστημάτων MIG/MAG που χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στην βιομηχανία συγκόλλησης χαλύβδινων κατασκευών και είναι η σειρά TransSteel και η σειρά TPS/i. Μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι σειρές αυτές είναι τα παρακάτω:
• ΕΥΕΛΙΞΙΑ
Ο συμπαγής σχεδιασμός τους και το μικρό βάρος τους, βοηθούν τον συγκολλητή στην εύκολη μεταφορά τους σε δύσκολα προσβάσιμα σημεία.
• ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Η FRONIUS σε συνεργασία με τους πελάτες και τις ανάγκες τους, αναπτύσσει λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους. Όσο πιο δύσκολες οι απαιτήσεις τόσο το καλύτερο γι αυτήν. O οίκος αποδέχεται με χαρά οποιαδήποτε πρόκληση συγκόλλησης και δίνει λύσεις όπου άλλοι κατασκευαστές σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Γι αυτό άλλωστε ο οίκος είναι ηγέτης σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Από την ίδρυσή του εδώ και 75 χρόνια συνεχίσει καθημερινά να αναπτύσσεται και να βάζει τον πήχη όλο και ψηλότερα.
• Στιβαρή κατασκευή
Ο τέλειος συνδυασμός σωστού σχεδίου και ιδανικής επιλογής υλικών εξαλείφουν τους κλασικούς εχθρούς που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα, όπως είναι κρούσεις και οι πτώσεις.
• Εγγυημένη διάρκεια
Τα συστήματα της FRONIUS ακόμα και στις πιο δυσμενείς συνθήκες σκόνης , βροχής, πάγου και υγρασίας παραμένουν απόλυτα αξιόπιστα και λειτουργούν απροβλημάτιστα.
• 100% επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα
Δεν παίζει ρόλο που ή τι κολλάτε. Η διαδικασία συγκόλλησης είναι πλήρως ψηφιακή με απόλυτα σταθερό τόξο, με αποτέλεσμα να προσφέρει 100% επαναλαμβανόμενη ποιότητα συγκόλλησης.
• Ελάχιστη επεξεργασία
Οι ήδη αποδειγμένες και προκαθορισμένες παράμετροι συγκόλλησης εξασφαλίζουν την αψεγάδιαστη συγκόλληση και παράλληλα μειώνουν το κόστος λόγω της μη ανάγκης περαιτέρω επεξεργασίας μετά την συγκόλληση.
Η σειρά TransSteel προσφέρει μοντέλα από 220 Α έως 500 Α και φέρει ειδικές συνεργειακές γραμμές για συγκόλληση χάλυβα, ανοξείδωτου και αλουμινίου. Καλύπτει όλη τις ανάγκες και υλικά των ναυπηγικών και παράκτιων κατασκευών.
Η σειρά TPS/i είναι η πιο εξελιγμένη σειρά με παλμικά συστήματα και προσφέρει μοντέλα από 270 Α έως 600 Α. Φέρει και αυτή ειδικές συνεργειακές παλμικές γραμμές για συγκόλληση χάλυβα, ανοξείδωτου και αλουμινίου. Καλύπτει όλες τις ανάγκες και υλικά των ναυπηγικών και παράκτιων κατασκευών.
Και οι 2 σειρές είναι ιδανικές για συγκόλληση ρίζας, πολλαπλών πάσων και όλων των θέσεων συγκόλλησης. Επίσης είναι πολυμηχανήματα και μπορούν να συγκολλάνε και με τις 3 διαδικασίες. MIG/MAG, TIG και ηλεκτρόδιο.
Η FRONIUS καλύπτει όλο το κομμάτι των κατασκευών ενός πλοίου με συστήματα χειροκίνητης συγκόλλησης, ORBITAL για σωλήνες και εναλλάκτες θερμότητας, με συστήματα αυτοματισμού για βαλβίδες, με παλμικά για προπέλες, με τράκτορες επαναφορτιζόμενους και με μαγνητικές ράγες για ευθύγραμμες συγκολλήσεις και ανεβατά με ταλάντωση και τέλος με ρομποτικά συστήματα για συγκολλήσεις υψηλής εναπόθεσης υλικού.
Όσοι αναζητούν την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής και θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο επιλέγουν τα Αυστριακά συστήματα συγκόλλησης της FRONIUS.
Ο οίκος καλύπτει όλες τις εφαρμογές και προσφέρει την μοναδική εγγύηση των 4 ΧΡΟΝΩΝ η οποία αποδεικνύει και την ποιότητα κατασκευής των μηχανημάτων της.
FRONIUS λοιπόν! Η καλύτερη επένδυση για τα χρήματα σας!