Νέα

What’s your welding challenge?

whatsyourweldingchallenge

Ποια είναι η δική σας πρόκληση στην συγκόλληση;

Το νέο slogan της FRONIUS είναι το:  ¨What’s your welding challenge? Let’s get connected.” Αυτή η πρόταση έχει γίνει και ο διαγωνισμός του οίκου, ο οποίος ψάχνει τις πιο extreme προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι συγκολλητές. Μιας και η Fronius σήμερα, είναι ένας τεχνολογικός ηγέτης στον τομέα των συγκολλήσεων, ψάχνει συνεχώς προκλήσεις για να αναπτύξει νέες τεχνολογίες, που θα βοηθήσουν όσους δεν μπορούν να βρουν λύση στο πρόβλημά τους. Ποιο είναι αυτό;

Σταθερή ποιότητα ακόμα και όταν αλλάζουμε συνεχώς παραμέτρους κατά την συγκόλληση αγωγών; Ένα όχημα που ζυγίζει 10% λιγότερο και εκπέμπει λιγότερους ρύπους; Χαλύβδινα ελάσματα πάχους 20 εκατοστών και 500 χιλιόμετρα ραφής συγκόλλησης σε ένα σκελετό πλοίου; Υπάρχουν πρακτικά αμέτρητες προκλήσεις συγκόλλησης και μάλλον έχετε και εσείς κάποια παρόμοια στο δικό σας αντικείμενο.

Ακριβώς αυτό, θέλει να ακούσει και η FRONIUS. Μοιράστε μαζί της την πρόκληση που αντιμετωπίζετε. Απλά κάντε register στο yourweldingchallenge.com και αναφέρετε τα πιο σημαντικά σημεία της πρόκλησής σας. (όπως το ρεύμα που χρησιμοποιείτε, το μέταλλο βάσης, το μέταλλο πλήρωσης) ανεβάστε φωτογραφία, video ή απλά κάντε ένα σκίτσο και αυτό ήταν όλο!

Η καταλυτική ημερομηνία υποβολών είναι έως τις 15 Ιανουαρίου 2018. Κατόπιν μια κριτική επιτροπή απαρτισμένη από FRONIUS Experts, θα επιλέξει 3 πραγματικές και εφικτές προκλήσεις για εσάς, αλλά και γι αυτούς. Αρχικά, θα αξιολογηθεί το πόσο δυνατόν είναι να εκτελεστεί η πρόκληση αυτή, με τα τελευταίας τεχνολογίας  συστήματα συγκόλλησης του οίκου. Μαζί με τους νικητές, θα πραγματοποιηθούν εκτεταμένες δοκιμές, οι οποίες θα ακολουθούνται και με τις ανάλογες αναφορές, με μοναδικό σκοπό την λύση της πρόκλησης.  To όφελος των νικητών στην Αυστρία, συμπεριλαμβάνει δωρεάν πτήσεις προς τον οίκο, διαμονές και events με ενδιαφέρον προγράμματα.

Η Fronius αναμένει να σας ακούσει..

Let’s get connected.