Εκπαίδευση Robot Welder

H 4 Pro ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος συστημάτων συγκόλλησης Fronius για την Ελλάδα και integrator του Ιαπωνικού οίκου FANUC, παρέχει πανελλαδική κάλυψη After Sales Support  στους πελάτες της. Έχει στην κατοχή της τη μοναδική και πλήρη συλλογή συστημάτων χειροκίνητης και ρομποτικής συγκόλλησης της Fronius στην Ελλάδα. Μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των ενδιαφερομένων σε ρομποτική συγκόλληση, σε συγκόλληση MMA, MIG/MAG Standard & Puls, CMT, Plasma Welding & TIG AC/DC.

(H 4 PRO έχει στην κατοχή και ιδιοκτησία της στο Show room της εταιρίας της,  3 ρομποτικούς βραχίονες . 1 βιομηχανικό ρομποτικό βραχίονα συγκόλλησης , έναν βιομηχανικό βραχίονα μετακίνησης αντικειμένων  και το νέας τεχνολογίας Cobot της FANUC CRX-10iA/L)

Ο οίκος FANUC έχει κατασκευάσει το Educational Package,  ένα σύστημα ρομποτικής εκμάθησης που προορίζεται κυρίως για σχολές και πανεπιστήμια. Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές παίρνουν μια πρώτη γεύση από τον προγραμματισμό και λειτουργία ενός ρομπότ τελευταίας τεχνολογίας. Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε πληροφορίες για αυτό το σύστημα .  https://www.fanuc.eu/hu/en/robots/educational-package

Τα προγράμματα της ρομποτικής συγκόλλησης περιλαμβάνουν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση και χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

1) Τα ταχύρρυθμα προγράμματα διαρκούν 2 εβδομάδες και

2) Τα ειδικά προγράμματα που διαρκούν περίπου 2 μήνες και οι εκπαιδευόμενοι έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν με Ευρωπαϊκά πρότυπα εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα να έχουν μια ακριβή εικόνα των  διαφορετικών τύπων ρομπότ του οίκου FANUC, όπως επίσης και να δουν τις σημαντικότερες διαφορές τους, που αφορούν τεχνικές προδιαγραφές, χειρισμό  και προγραμματισμό κατά την συγκόλληση.

Μέρος του κόστους από τα προγράμματα εκπαιδεύσεων, επιδοτείται από τον Λογαριασμό για την Απασχόληση και την Επαγγελματική Κατάρτιση του ΟΑΕΔ. Πρόκειται για την δυνατότητα που έχουν οι επιχειρήσεις να επιμορφώσουν το προσωπικό τους με χρήματα που προκύπτουν από το ΛΑΕΚ – λογαριασμό του ΟΑΕΔ.