Τεχνικές Υπηρεσίες 4 Pro

Η 4 Pro στα πλαίσια της διαφάνειας των τεχνικών της υπηρεσιών αναρτά τιμοκατάλογο των χρεώσεων της. Αυτό το κάνει μετά από αναφορά πελατών της ότι υπάρχει μια συστηματική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από ορισμένους συνάδερφους, οι οποίοι αναφέρουν σε ενδιαφερόμενους που θέλουν να αγοράσουν κάποια μηχανή συγκόλλησης, ότι ναι μεν η FRONIUS έχει πάρα πολύ καλά μηχανήματα συγκόλλησης, αλλά σε περίπτωση βλάβης θα χρεωθούν με υπερβολικές χρεώσεις της τάξης των 2.500,00 – 4.000,00 σε πλακέτες, ανταλλακτικά και εργασίες.

Γι αυτό και η εταιρία μας ανεβάζει αυτόν τον τιμοκατάλογο δημόσια, για να δουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι ότι τα λεγόμενα αυτών των καλών κυρίων απλά δεν ισχύουν.

Πατήστε στα παρακάτω link για να δείτε τις χρεώσεις μας, το ενημερωτικό φυλλάδιο τεχνικών υπηρεσιών μας και το αυτόματο ψηφιακό διαγνωστικό σύστημα που έχουμε κατασκευάσει και χρησιμοποιούμε στο τμήμα επισκευών μας. Η εταιρία μας είναι η μόνη στην Ελλάδα που έχει στην κατοχή της και χρησιμοποιεί συστήματα βαθμονόμησης για μηχανές ηλεκτροσυγκόλλησης και εκδίδει Calibration Certificates. Όλοι οι τεχνικοί της είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι στην Αυστρία από τον οίκο FRONIUS.

Επίσης στο τελευταίο link, μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία βαθμονόμησης μηχανών ηλεκτροσυγκόλλησης που ακολουθεί η εταιρία μας με χρήση του Calibration System κατά το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 50504. Αυτό αφορά όλους τους κατασκευαστές μεταλλικών κατασκευών με πιστοποίηση EN 1090. Η εταιρία μας μπορεί να βαθμονομήσει όλες τις μηχανές ηλεκτροσυγκόλλησης ανεξαρτήτου κατασκευαστή.

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.