ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ & ΥΠΟΔΟΜΗ

4PRO | FRONIUS | FANUC

Η 4 PRO είναι μια εταιρία μοναδική στο είδος της, η οποία λόγω τεχνογνωσίας και υποδομής, παρέχει στους πελάτες της άρτιες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης, όπως επίσης και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

1. Στην αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα οίκων του εξωτερικού οι οποίοι είναι Market Leader στο είδος τους όπως την Αυστριακή εταιρία FRONIUS με τα Νο. 1 στον κόσμο συστήματα ηλεκτροσυγκόλλησης, την Αμερικάνικη STRONG HAND TOOLS / BUILD PRO με τραπέζια και εργαλεία συγκράτησης, την Ιταλική AERSERVICE με απαγωγείς καπνού, την Αμερικάνικη STANLEY Infrastructure με υδραυλικά εργαλεία, την Πολωνική METALURGIA S.A. με πιστοποιημένα σύρματα MIG/MAG και τη BROCO Inc με υποβρύχια εργαλεία κοπής και συγκόλλησης . Στον τομέα του αυτοματισμού συγκολλήσεων, η 4 PRO παρέχει έτοιμα αυτόματα συστήματα συγκόλλησης κατασκευασμένα από το τμήμα αυτοματισμού της FRONIUS  και στο τομέα την ρομποτικής συγκόλλησης, παρέχει συστήματα με βραχίονες από τον οίκο FANUC Ιαπωνίας όπου είναι και Integrator. Είναι επίσης επίσημος διανομέας μηχανημάτων του Γερμανικού οίκου EPPLE Maschinen, του Γερμανικού οίκου Μαγνητικών δράπανων, κοπτήρων και φρεζαριστικών BDS Maschinen, του Αμερικάνικου οίκου HYPERTHERM με πλάσματα κοπής, του Ιταλικού οίκου VOLUMEC με μηχανήματα σπειροτομής / κολαουζιέρες και τους αρθρωτούς βραχίονες χειρισμού EasyArm, του Ιταλικού οίκου CARPANO με μηχανήματα αυτοματισμού και τραπέζια συγκόλλησης, του Ιταλικού οίκου Elettro CF με πλάσματα κοπής, του Ιταλικού οίκου ARROWELD ITALIA SpA με είδη συγκολλήσεων, του Γερμανικού οίκου BOHLER WELDING με ηλεκτρόδια, βέργες και σύρματα, του Αμερικάνικου οίκου DOG FAB & Design /FURICUP με ειδικά παρελκόμενα PYREX τσιμπίδων TIG και τέλος του Ολλανδικού οίκου ειδών ατομικής προστασίας WELDAS.Οι αντιπροσωπεύσεις αυτές αφορούν τόσο την εμπορική αντιπροσώπευση όσο και το after Sales Support.

2. Στην εκπαίδευση ειδικών συγκολλήσεων, όπως την υποβρύχια συγκόλληση και την ρομποτική με χρήση ρομποτικών βραχιόνων  (H 4 PRO έχει στην κατοχή και ιδιοκτησία της στο Show room της εταιρίας της, 3 ρομποτικούς βραχίονες . 1 βιομηχανικό ρομποτικό βραχίονα συγκόλλησης , έναν βιομηχανικό βραχίονα μετακίνησης αντικειμένων και το νέας τεχνολογίας Cobot της FANUC CRX-10iA/L) και

3. Στον τομέα της μεταποίησης με τμήμα έρευνας & ανάπτυξης πρωτοπόρων διαγνωστικών συστημάτων. Η εταιρία λόγω μοναδικής τεχνογνωσίας που κατέχει, έκανε 180 μοίρες αλλαγή κατεύθυνσης και  από εμπορική εταιρία αντιπροσώπευσης οίκων του εξωτερικού, στράφηκε στον τομέα της  μεταποίησης. Με την ένταξή της στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ¨Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα¨ και με πολύ κόπο, χρόνο και μεράκι, έχει αναπτύξει ειδικά αυτόματα ψηφιακά διαγνωστικά συστήματα προβλεπτικής συντήρησης μοναδικά στο είδος τους. Ο κύριος στόχος της 4 PRO είναι η προώθηση της καινοτόμας αυτής τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΒΡΑΒΕΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Η 4PRO έχει από το 2013, δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας για το πρωτοποριακό σύστημα προβλεπτικής συντήρησης που έχει αναπτύξει το οποίο είναι μοναδικό σε παγκόσμιο επίπεδο. Για τον λόγο αυτό βραβεύτηκε με έπαινο στα βραβεία “ENVIRONMENTAL AWARDS 2014” και με έπαινο στον “3ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ 2015- 2016”. Aπό σχεδόν 200 συμμετοχές από ερευνητικά κέντρα, βιομηχανίες, πανεπιστήμια κλπ, μπόρεσε και προκρίθηκε στους 9 finalist του τομέα Καινοτομίας.

Τέλος τον Μάρτιο του 2017, βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο της κατηγορίας Καινοτόμα Προϊόντα και Υπηρεσίες στα “START UP/SCALE UP AWARDS GREECE 2017”.

Το σύστημα αυτό, έχει επίσης παρουσιαστεί στην Ελληνική επιστημονική κοινότητα της Συντήρησης στο “10th FORUM OF MAINTENANCE 2014” και στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα στο πανευρωπαικό συνέδριο “EUROMAINTENANCE 2016”.

H 4 PRO είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα – και όχι μόνο – που παρέχει τεχνικές υπηρεσίες ελέγχου, διάγνωσης και διακρίβωσης τσιμπίδων ηλεκτροσυγκόλλησης προς τους πελάτες της με χρήση αυτόματων ψηφιακών διαγνωστικών συστημάτων.Επίσης είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα που έχει στην κατοχή της ψηφιακό σύστημα βαθμονόμησης μηχανών ηλεκτροσυγκόλλησης και μπορεί να δίνει Calibration Certificates για όλες τις μηχανές ηλεκτροσυγκόλλησης ανεξαρτήτου μάρκας. Οι τεχνικοί έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στην διαδικασία βαθμονόμησης στην Αυστρία από τον οίκο FRONIUS.

Αν ψάχνετε λοιπόν, για τα καλύτερα προϊόντα συγκόλλησης & κοπής και τους καλύτερους ρομποτικούς βραχίονες για τον αυτοματισμό σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού να τα πούμε και από κοντά.

Αν ψάχνετε επίσης τα καλύτερα προϊόντα υποβρύχιας συγκόλλησης και υποβρύχιας κοπής, όπως επίσης και τα καλύτερα υποβρύχια υδραυλικά εργαλεία και τις καλύτερες τεχνικές υπηρεσίες, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το site μας και να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μια πλήρη σειρά συγκολλητικών μηχανών, παρελκόμενων συγκόλλησης, υδραυλικών εργαλείων και τεχνικών υπηρεσιών μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός ερασιτέχνη ή επαγγελματία χρήστη.

Η 4 PRO Ltd διαθέτει επίσης πλήρη σειρά γνήσιων αναλωσίμων κοπής – στις καλύτερες τιμές της αγοράς – για πλάσματα που λειτουργούν σε τραπέζια κοπής όλων των οίκων, όπως: – HYPERTHERM: (σειρά HPR 130/260, Hyspeed HT 2000,HD 1070/3070/4070, MAX 200,POWERMAX, κλπ) – KJELLBERG: (Hi Focus 160, Percut 100/160, σειρά Fine Focus 450/800/900/1600, κλπ) – THERMAL DYNAMICS: (σειρά Cutmaster, σειρά Auto-Cut, σειρά Ultra-Cut, TA 500 κλπ) – ESAB: (σειρά m3 plasma, σειρά PowerCut, ESP- 101 & 150 Plasmarc,κλπ) – SAF, Cebora, Miller, Kaliburn, Centricut κλπ.

Η 4 PRO έχει όλη την σειρά οικονομικών τσιμπίδων MIG/MAG τύπου Binzel του οίκου ARROWELD ITALIA Spa όπως επίσης και τη δική της σειρά 4 Pro διμεταλλικών πριονοκορδελών Μ42 με 8% κοβάλτιο. H 4 PRO είναι η εγγύηση & η ασφάλεια που αναζητά ο επαγγελματίας αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Η εταιρία προσφέρει τις καλύτερες οικονομικές προσφορές για όλα τα συστήματα και προϊόντα της.

Για θέματα τεχνικής υποστήριξης μηχανών FRONIUS ή παραγγελίες γνήσιων ανταλλακτικών / αναλωσίμων, μηχανημάτων, αναλωσίμων και ανταλλακτικών EPPLE Maschinen, ή ζήτησης υποβρύχιων εργαλείων STANLEY και παρελκομένων BROCO , παρακαλώ επικοινωνήστε:

1) για Στερεά, Κεντρική, Ανατολική, Δυτική και Νότια Ελλάδα με τα κεντρικά γραφεία της 4Pro στο 210 4414773 και 210 4414774
2) για Βόρεια Ελλάδα με τον υπεύθυνο Β. Ελλάδος στο τηλέφωνο 6948 286794 . Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε και μέσω e-mail.