Νέα

Παρουσίαση καινοτόμας τεχνολογίας της 4 PRO, στο EuroMaintenance 2016

To διήμερο 30 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το σημαντικότερο Πανευρωπαϊκό συνέδριο του κόσμου της συντήρησης, το EUROMAINTENANCE 2016.

Το συνέδριο αυτό πραγματοποιείται κάθε 2  χρόνια από το EFNMS (European Federation of National Maintenance Societies ) και έχει θεσμικό και οικονομικό ενδιαφέρον.

Στην 25ετή ιστορία του, έχει διοργανωθεί  σε πάνω από 14 πόλεις στην Ευρώπη και φέτος την διοργάνωση είχε αναλάβει η Αθήνα.

Το συνέδριο αυτό θεωρείται η σημαντικότερη συνάντηση της τεχνικής και επιστημονικής κοινότητας στον τομέα της συντήρησης. Παρόντες ήταν πολλοί επιστήμονες από διαφορετικές χώρες, τομείς, βιομηχανίες, εργασιακά περιβάλλοντα και κουλτούρες.

Συμμετείχαν σχεδόν 100 ομιλητές, όχι μόνο από την Ευρώπη, αλλά και από την Ιαπωνία, την Αμερική, την Αυστραλία και άλλες χώρες του πλανήτη.  Πάνω από 250 CEOs, Τεχνικοί Διευθυντές, Μηχανικοί και ειδικοί στην Συντήρηση από όλον τον κόσμο, ήταν επίσης παρόντες. Μία από τις Ελληνικές συμμετοχές, ήταν και της εταιρίας 4PRO Μον. Ε.Π.Ε. με ομιλητή τον Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας Ιωάννη Εμμανουηλίδη, ο οποίος και παρουσίασε το θέμα: ¨ INNOVATIVE PREDICTIVE MAINTENANCE SYSTEM FOR THE WELDING INDUSTRY¨. Το θέμα είχε να κάνει με την προσπάθεια που έχει καταβάλει τα τελευταία χρόνια η ομάδα της 4PRO, στο να αναπτύξει ένα καινοτόμο ψηφιακό διαγνωστικό σύστημα προβλεπτικής συντήρησης για την βιομηχανία των συγκολλήσεων.

Στο συνέδριο αυτό οι σύνεδροι, είχαν  την ευκαιρία να δουν παρουσιάσεις σε νέες  τεχνολογίες και συσκευές συντήρησης όπως επίσης και  να συμμετάσχουν σε θεματικά  workshops, που έχουν ως στόχο την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της συντήρησης, όπου και αν αυτή εκτελεστεί. Η 4PRO παρουσίασε για πρώτη φορά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο το καινοτόμο διαγνωστικό σύστημα που έχει αναπτύξει. Το σύστημα αυτό ακούει στο όνομα TID (Torch Intelligent Diagnostic) System και είναι ένα πλήρως ψηφιακό αυτόματο σύστημα προβλεπτικής συντήρησης τσιμπίδων ηλεκτροσυγκολλήσεων, το οποίο προορίζεται για γραμμές παραγωγής συγκολλήσεων.

100% Ελληνικής έρευνας, ανάπτυξης & κατασκευής, από Έλληνες οραματιστές,  που βλέπουν πάντα μπροστά και αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα είναι παρούσα στις τεχνολογικές εξελίξεις και συνεχίζει να παράγει καινοτόμες ιδέες ,που ακόμα και οι χώρες με την υψηλότερη τεχνολογία δεν τις έχουν ακόμα διανοηθεί.