Νέα

Η εταιρία 4Pro ανέλαβε πανελλαδικά το After Sales Service της Fronius

Από 1-1-2011 η εταιρία 4Pro ανέλαβε πανελλαδικά το after sales service της Fronius, τη διάθεση αναλωσίμων και ανταλλακτικών. Η 4Pro σε νέες εγκαταστάσεις στο Πέραμα, μπορεί και παρέχει άρτιες υπηρεσίες υποστήριξης. Η μεγάλη πείρα των τεχνικών μας στη χειροκίνητη συγκόλληση, στη ρομποτική και η άμεση ανταπόκριση στην επισκευή των μηχανών Fronius, κάνει τους πελάτες μαςκάτι παραπάνω από ευχαριστημένους με αποτέλεσμα να μας εμπιστεύονται και να επιλέγουν πάντα τα προϊόντα μας.

Καλύπτουμε πανελλαδικά όλα τα συστήματα και εγγυόμαστε την άψογη λειτουργία όλων των προϊόντων που στέλνουμε στους πελάτες μας. Είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που έχουμε στην κατοχή μας πιστοποιημένα μηχανήματα ελέγχου και βαθμονόμησης (Fronius Calibration systems) των μηχανών Fronius. Αυτό είναι το Α και το Ω για τη σωστή λειτουργία και την επαναλαμβανόμενη ποιότητα των συγκολλήσεων που πραγματοποιούνται από αυτές.

Με λίγα λόγια, είμαστε χαρούμενοι που προσπαθούμε πάντα να είμαστε σωστοί ως προς το προσωπικό μας και τους συνεργάτες μας.